Uudet aukioloajat

Olen muuttanut toistaiseksi inbloomin aukioloajat seuraavasti:

ma – pe 11 – 17
la 10 – 14

Joustan aukioloajoissa niin kuin olen aiemminkin tehnyt. Jos tarvitset noudon aamusta aikaisemmin tai illasta myöhempään, kysy rohkeasti. Olen täällä usein kuitenkin tekemässä tilauksia lähes yömyöhään :)Tilauksia voi laittaa myös sähköpostiin kukkakauppa@inbloom.fi tai tekstiviestillä numeroon 0403539363.

Kilpipiilea -trendikäs viherkasvi
Kilpipiilea – trendikäs viherkasvi

Uusilla aukioloajoilla pystyn paremmin hoitamaan kaupan pyörittämiseen liittyviä asioita ja on asiakkaillekin selkeämpää, kun on säännöllinen aukioloaika eikä ovessa lappua etten ole paikalla. (siihenkin varmaan joutuu aika ajoin turvautumaan).

Yritän pävitää tänne nettisivuille mahdolliset poikkeukset aukioloaikoihin, mutta varmimmin tiedon saan meidän Facebook -sivulta.

Edellinen juttu
Seuraava juttu